ERZURUM ŞEHİR HASTANESİ İNŞAATI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum programı kapsamında yapımı devam eden Şehir Hastanesi inşaatını inceleyerek, müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İncelemenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Akdağ, Erzurum'da bin civarında işçinin, teknik elemanın çalıştığı müthiş bir projenin yükseldiğini söyledi.
Bakan Akdağ, "Erzurum Şehir Hastanesi nihayetinde bin 500 yataklı bir proje oluyor. Yetiştirdiğimiz uzmanlar, kullandığımız ekipman ve her türlü tıbbi cihazla burası bir referans merkezi. Dünyanın en mükemmel hastanelerinden birini yapıyoruz. Binanın yapısında deprem izolatörleri var. Bunun anlamı, ekipler bir deprem zamanında, ameliyathanede hastanın ameliyatına devam edebilecek. Çünkü Allah'ın izniyle binada bir kırılma, bükülme, eğilme hiç olmayacak." dedi.

HABER GÖRSELLERİ

YUKARI