Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları Koordinatörlüğü’nce 19-21 Nisan ile 24-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “Hasta Hakları Uygulamaları” konulu Hizmet içi Eğitim Semineri büyük ilgi görüyor.

İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı 112 Acil Komuta Merkezi Eğitim Salonunda devam eden eğitime Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı tüm hastaneler, Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Özel Hastaneler ve Özel Diş Klinikleri Birim Sorumlularından oluşan 68 sağlık çalışanı katıldı.

Hasta Hakları Uygulamaları eğitimine katılan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, Atatürk Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nazih Kök ve A.Ü. Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanlığı’ndan Yrd. Doç. Dr. Elif Okşan Çalıkoğlu ile Bölge Eğitim Hastanesi’nden Psikolog Zeynep Çalbıyık sağlık çalışanlarına üç günlük eğitim verdi. Hasta Hakları Eğitimini başarıyla tamamlayan sağlık çalışanlarına İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik ile diğer sağlık yöneticileri tarafından sertifikaları verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü çalışanlarının da sunumlarıyla devam eden eğitimin ikinci aşaması 26 Nisan Çarşamba günü sona erecek.

HABER GÖRSELLERİ

YUKARI