14 MART TIP BAYRAMI FOTOĞRAF YARIŞMASI

Genel Sekreterliğimiz 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir fotoğraf yarışması düzenlemektedir. Yarışmaya katılım şartları ve yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiler aşağıdadır.

14 MART TIP BAYRAMI FOTOĞRAF YARIŞMASI

Yarışma Teması :

”Sağlık Çalışanları ve Mesleki Yaşam”

Yarışma Amacı :

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada; sağlık çalışanlarının mesleki yaşam zorluklarının ve güzelliklerinin halka tanıtılması amaçlanmaktadır.

Yarışma Takvimi

Son Katılım Tarihi: 28-02-2016

Değerlendirme Toplantısı: 01-03-2016

Sonuç açıklama 07-03-2016

Ödül Töreni: 14-03-2016

Katılım Koşulları:

Yarışma tüm sağlık çalışanlarının katılımına açıktır. Fotoğraflarda sağlık çalışanları konu edilmelidir. Başvurular Genel Sekreterliğimiz Basın iletişim bürosu mail adresine gönderilerek yapılacaktır. Fotoğraflarla birlikte fotoğraf sahibinin ad, soyad, telefon, meslek, çalıştığı kurum-birim ve mail adresi bilgileri yer almalıdır. Gönderilen fotoğrafla birlikte ilgili fotoğrafta anlatılmak istenen ana temayı vurgulayan bir cümle/slogan maile eklenmelidir. Her katılımcı en çok 3 (üç) fotoğraf ile yarışmaya başvurabilir. Gönderilen fotoğraflarda herhangi bir montaj olmaması gerekmektedir. Renk ayarı katılımcı tarafından yapılabilir. Fotoğraflar dik veya yan çekilmiş olarak sunulabilir. Fotoğrafların çözünürlüğü 300 DPİ ve üzeri olmalıdır. Daha önce başka bir yarışmada ödül almış ya da herhangi bir yerde yayınlanmış fotoğraflar yarışmaya katılamaz. Fotoğraflarla ilgili tüm yasal sorumluluklar katılımcıya aittir (Fotoğrafla ilgili hasta/hasta yakını/çalışan izni alınmış olmalıdır) Fotoğrafların tüm kullanım ve yayın hakkı Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne aittir. Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yarışma ile ilgili değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutar. Katılımcılar tüm katılım koşullarını kabul etmiş sayılırlar. Değerlendirme/ÖdülKatılım koşullarına uyan fotoğraflar 01.03.2016 Tarihinde Genel Sekreterlik tarafından kurulan Değerlendirme jürisi tarafından yapılacaktır. Oylama sonuçlarına göre dereceye giren ilk 3 fotoğraf Genel Sekreterliğimiz tarafından ödüllendirilecek ve sergilenmeye değer fotoğraflar 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde sergilenecektir.