GENEL SEKRETERİMİZ UZ. DR. MUHAMMET AKİF GÜLER ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Muhammet Akif Güler ve KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Remzi Arslan, Şehit Komando Hasan Çelik'in ailesini, evlerinde ziyaret etti.

Genel Sekreter Uz. Dr. Muhammet Akif Güler'in gittiği şehit evinde aziz Şehidimiz Hasan Çelik'in annesi Nazire Çelik karşıladı.

Erzurum KHB Genel Sekreteri Uz. Dr. Muhammet Akif Güler anne Nazire Çelik'e bu vatan sizin oğlunuz ve oğlunuz gibi böylesi seve seve vatan müdahalesi için canlarını veren kahraman şehitlerimiz sayesinde ayakta, böyle kahraman aziz şehitlerimiz  olduğu sürece bu milletin sırtı asla yere getirilemeyecektir, dedi.

Genel Sekreter Uz. Dr. M. Akif Güler; Anne Nazire Çelik'e ne mutlu size şehit anası olmak her anaya nasip olur bir şey değil bu büyük bir gurur ve onur diyerek anne Nazire Çeliğin ellerinden öptü.

Tıbbı hizmetler başkanı Dr. Remzi Arslan da ziyaret esnasında bu ülkenin gurur kaynağı bir adresteyiz ve onlar yüce Türk milletinin rahat bir hayat sürebilmesi için canlarını feda ettiler onlar kadar hizmet değeri olmasa da anamızın bizden bir isteği var mıdır? Diye sordu.

Anne Nazire Çelik;
 “Allah devletimizden razı olsun, bize her türlü imkânı sağlamaktadır. Bizim için önemli olan unutulmamaktır. Bana servet verseniz bu ziyaretten aldığım memnuniyet kadar mutlu olamazdım,” dedi.

Ziyaret sonunda şehit Hasan Çeliğe ve tüm aziz şehitlerimiz ruhuna fatiha okunarak rahmet ve minnetle anıldı.
Anne Nazire Çelik ziyarete gelen KHB Genel Sekreteri Uz. Dr. Muhammet Akif Güler ve yanındakilere birer kahve ikram etti.