SAĞLIK BAKANI SAYIN AKDAĞ BEAH'TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki (BEAH) hasta ve yakınlarını, hastane yönetimini ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Hastaların sağlık durumu hakkında bilgi alan Akdağ, çocuk hastalarla tek tek ilgilendi ve oyuncak dağıttı.

Hasta ziyaretinin ardından hastane yöneticileri ve sağlık personeliyle bayramlaşan Akdağ, "Şimdi herkes büyüklerini ziyaret ediyor veya evinde misafir kabul ediyor. Binlerce sağlık çalışanımız da hastanelerimizde, acil servislerimizde ve 112 ambulanslarımızda insanımıza hizmet ediyor. Rabbim hepinizden razı olsun." diye konuştu.

Sağlık çalışanlarına karşı yapılan her türlü şiddeti kınadığını ifade eden Bakan Akdağ, "Siz bakmayın zaman zaman kendini bilmezlerin sağlık çalışanlarına karşı edep dışında doğrudan doğruya şiddet dediğimiz yanlış işler yapmalarına. Bu milletin yüzde 99'undan da daha fazlası size dua ediyor. Ben de milletim adına sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Sağlık hizmetlerinde büyük mesafeler aldıklarını anlatan Akdağ 10 yıl önce Erzurum BEAH'ı yaptıklarını dile getiren Akdağ, "Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni yaptığımızda Türkiye'nin en güzel hastanelerinden birisini yapmıştık. Bugün aradan 10 yıl geçtikten sonra ondan çok daha ilerisini yapabiliyoruz. Bizi muktedir kılan yüce Allah'tır. Milletimizin desteğiyle bu noktalara geldik.” ifadelerini kullandı.