15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN FİDANLAR DİKİLDİ

"EY ŞEHİT OĞLU ŞEHİT İSTEME BENDEN MAKBER SANA AĞUŞUNU AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER"

15 TEMMUZ DA CANLARINI ORTAYA KOYARAK VATANI DARBECİ HAİNLERİN ELİNE BIRAKMAYAN YÜCE TÜRK MİLLETİNİN KAHRAMAN 249 ŞEHİDİ;ÖMER HALİS DEMİR, NECATİ ŞAHİN, MURAT ELLİK, ŞENOL SAĞMAN, YAKUP SÜRÜCÜ, OĞUZHAN YAŞAR ,FETHİ SEKİN VE DİĞER KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ MAKAMINIZ CENNET OLSUN.

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği eski Mareşal Çakmak Askeri yeni Sağlık Bakanlığı Devlet Hastanesi bahçesine Erzurum KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’ın katıldığı etkinlikte, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan 249 şehit için fidanlar dikildi.

Hatıra Fidanlığın da düzenlenen etkinlikte konuşan Erzurum KHK Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, "Darbe girişimi büyük bir gerçeklik içerisinde en şiddetli şekilde gerçekleşti. Bunu unutmamamız ve unutturmamamız gerekiyor.

Erdoğan; Gençlerimizin özellikle o gün yaşanan hadiseleri, ülkenin geleceğiyle irtibatlandırıp çok iyi değerlendirmesi gerekiyor." dedi.

Prof. Dr. Fazlı Erdoğan FETÖ'nün darbe girişimine karşı kahramanca mücadele edip şehit olan 249 şehidimiz için hatıra fidanlığı oluşturduklarını, bundan büyük bir onur duyduklarını anlattı.

15 Temmuz şehitleri için düzenlenen etkinlikte konuşan Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hulki Aşır ise kalıcı ve anımsatıcı bırakacak böyle bir etkinliği düzenlemekten onur duyduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Genel Sekreter Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Başhekim Dr. Hulki Aşır, KHK Mali hizmetler Başkanı Metin Tekin, İdari Hizmetler Başkanı Ayhan Kul, Mareşal Çakmak Hastanesi Müdürü Fatih Turan VE Mareşal Çakma Hastanesi personelleri ilk olarak şehitlerimiz; ÖMER HALİS DEMİR, NECATİ ŞAHİN, MURAT ELLİK, ŞENOL SAĞMAN, YAKUP SÜRÜCÜ, OĞUZHAN YAŞAR, FETHİ SEKİN adlarının yazılı olduğu fidanları toprakla buluşturdu.