ERZURUM BEAH'DA HASTALARINI BEKLEYEN HASTA SAHİPLERİNE KAHVALTI VE YEMEK İKRAMI

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan BEAH yoğun bakım ünitesinde yatan hastaların yakınlarına her gün sabah kahvaltı öğlen ve akşam yemek ikram edildiğini söyledi.

Hasta ve refakatçilerin, uygulamadan memnun olduğunu anlatan Erdoğan, " refakatçilere sabah kek ve çay öğlen ve akşam ise yemek ikramında bulunarak misafirperverliğimizi göstermiş oluyoruz. İmkânlarımız el verdiğince henüz başlattığımız bu uygulamayı diğer hastanelerimizde de uygulamayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanemizde başlatılan bu uygulama, hasta refakatçileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yoğun Bakım ünitesi önünde hastalarını bekleyen refakatçiler; başlatılan bu uygulama ile ilgili olarak düşünen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz çok güzel bir uygulama devletin her yerde olduğu gibi bu alanda da yanımızda olduğunu görmek bizleri ziyadesi ile memnun etti diye konuştular.