SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ SAĞLIK DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI ERZURUM’DA DÜZENLEDİ

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep AKDAĞ ve Sağlık Bakanlığı müsteşarları, Müsteşar yardımcıları, Genel Müdürler, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, KHK kurum Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan Kurum Başkan Yardımcıları il Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu Kaymakamlar Belediye Başkanları ile Erzurum da bir araya gelerek yaklaşık 4 saat süren bir il sağlık değerlendirme toplantısı yaptı.

Erzurum da sağlık hizmetleri ile ilgili yaklaşık 25 saha koordinatörünün araştırma ve raporlarının ele alındığı toplantıda tüm il ve ilçe sağlık kuruluşlarının sorunlarından sigarayla mücadeleye eski, askeri hastanelerin kolluk kuvvetlerimize daha iyi hizmet kalitesinden yapımı devam eden ve 2017 yılı sonu tamamlanacak olan şehir hastanesinin durumu ile ilgili birçok konu ele alındı.

Basına kapalı olarak sağlıkta dönüşümün 2.etabı olarak değerlendirilen toplantı sonucunda Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep AKDAĞ basın mensuplarına toplantı çıkışı alınan kararlar hakkında bilgiler verdi.