TKHK BAŞKANI ALPER CİHAN’IN GENEL SEKRETERLİĞİMİZE ZİYARETLERİ

TKHK Kurum Başkanı Prof. Dr. Alper Cihan ve Başkan yardımcısı Uzm. Dr. Ümit Murat Parbucu Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın toplantısı öncesi Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’ı Genel Sekreterlik binasında ziyaret ederek Genel Sekreterle birlikte hastaneleri ve yanı sıra yapımı devam eden şehir hastanesi inşaatını ziyaret ettiler.

2 farklı günde gerçekleşen ziyaretlerde Erzurum KHK Prof. Fazlı Erdoğan yapımı devam eden şehir hastanesi ve Bölge Eğitim Hastanesi eski askeri hastane ve il ilçe diğer hastaneler çalışmaları hakkında TKHK kurum başkanı Prof. Dr. Alper Cihan a Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sunumlar yaptı.

Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’ın yaptığı sunumlara program akışı içerisinde Bölge Hastanesi yöneticileri tam kadro olarak eşlik ettiler.