ERZURUM KHB GENEL SEKRETERLİĞİ BAŞKENT’TE 4.ERZURUM GÜNLERİ'NDE STANT AÇTI

Ankara’da bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Erzurum Tanıtım Günleri' sona erdi. Atatürk Kültür Merkezi’nde 4 gün süren etkinliğe yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı bildirildi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım günleri etkinliği on binlerce Erzurumlu ve Başkentliyi AKM de bir araya getirdi.

Açılışını Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ Erzurum Milletvekilleri ve çeşitli Bürokratların yaptığı etkinlikte Erzurum’daki kamu kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere onlarca esnafta stant açtı. Erzurum’un kültürel ve sosyal hayatının yansıtıldığı tanıtım günlerinin yaklaşık 100 bin kişi katıldı. Kentin tanıtımı açısından önemli bir rol üstlenen tanıtım günlerinde en büyük ilgilerden biride Erzurum da yapımı devam eden Sağlık Kampüsü ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesindeki teknolojik sağlığın anlatıldığı stant aldı. Erzurum Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin açtığı stant katılımcıların büyük ilgisini görürken, AKM deki standı gezen ziyaretçiler, görevlilerden hastane hizmetleri hakkında bilgi aldılar.

KHB Erzurum Genel Sekreterliği Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi standını vatandaşların yanı sıra Maliye Bakan yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Erzurum Milletvekilleri; Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir Kamil Aydın ve Ankara da görev yapan Bürokratlar da gezdi.

Erzurum da sağlık yatırımları ve hizmetleri anlatan Erzurum KHB ve Beah Basın danışmanı Emrah ispirli ile birlikte tanıtımda görev alan Hasan Değirmenci, vatandaşları ve katılımcıları bilgilendirirken, KHB Genel Sekreterliği ve Erzurum BEAH ın çalışmalarını anlatan Broşür, dergi ve promosyon dağıtımı yaptılar.

4 gün süren etkinlikte AKM ye gelen yaklaşık 100 bin kişi standımızı ziyaret etti.