GENEL SEKRETERLİĞİMİZ’DE KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ ANLATILDI.

Genel Sekreterliğimiz Hasta Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimi tarafından organize edilen programa Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Remzi ARSLAN ve Hasta Hakları birimi yönetim kadrosu ev sahipliği yaptı.
Genel Sekreterlik eğitim salonunda düzenlenen programa Genel Sekreterliğe bağlı sağlık tesislerinde görevli eğitimden sorumlu personeller katıldı.

"Kadına Yönelik Şiddet, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Çalışma Hayatında Kadın Erkek Fırsat Eşitliği" eğitimleri konunu uzmanı olan Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli uzman personel ve BEAH Sosyal Çalışmacıların sunumlarıyla gerçekleşti.

Eğitimde söz alan Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Remzi Arslan, Kadına Yönelik Şiddetin en önemli sorunlardan biri olduğunu ifade ederek Erzurum’un “Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi” kapsamında bulunan 26 ilden biri olmasının memnun edici olduğunu ifade ederek, kadına yönelik şiddetle ilgili eğitimlerin farkındalık oluşturduğunu ve Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği olarak Projeye her konuda destek olacaklarını ve sağlık tesislerindeki tüm personellerimizin bu eğitimleri sistemli bir şekilde alacaklarını belirtti.