BÖLGE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DADAŞKENT EK HİZMET BİNASI HASTA KABULÜNE BAŞLADI.

Dadaşkent ek hizmet binası 8 günde 800 hasta baktı.
15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimin ardından ilan edilen Olağanüstü Hal kapsamında çıkarılan kanun hükmünde kararname ile Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) ait olduğu iddiasıyla kapatılan özel Şifa hastanesi kamulaştırılarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

25 Temmuz'da Sağlık Bakanlığı tarafından kamulaştırılarak, Erzurum KHK Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devredilerek hizmete açılan eski özel Şifa Hastanesi, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dadaşkent ek Hizmet binası olarak hizmet vermeye başladı.

Kamulaştırılarak, vatandaşların hizmetine açılan hastanede Cildiye, Çocuk hastalıkları, Dâhiliye, Göz, Genel Cerrahi, Diş, Kardiyoloji, KBB, KVC, Ortopedi, Psikiyatri, polikliniklerini yanı sıra acil servis ve çeşitli alanlarda Radyoloji hizmetleri verilmeye başlandı.
Devir teslim işlemlerini ardından hızlı bir şekilde milletin hizmetine sunulan hastanede 8 günde diş polikliniği verileri hariç 800 hasta hizmeti tıpkı diğer devlet hastanelerinde olduğu gibi kaliteli sağlık hizmeti verildi.