MİLLİ İRADE VE DEMOKRASİ MESAJI

Milletimizin iradesine, vatanımızın birliğine, ülkemizin dirliğine ve halkımızın tüm demokratik kazanımlarına kast etmek amacıyla 15 Temmuz 2016'da yapılan kalkışma TÜRK MİLLETİ'nin onurlu ve kararlı duruşu ile gerekli cevabı bulmuştur.

Demokrasi ve Millet iradesi adına gösterdikleri dayanışma, birlik ve beraberlikten dolayı Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Hükümetimize, siyasi partilerimize, sivil toplum örgütlerimize ve halkımıza saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesine olan tam inancımızla: demokrasimizin ve seçilmiş hükümetimizin yanındayız.

Bu vesile ile; Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmak adına canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Prof. Dr. Fazlı Erdoğan
Erzurum Kamu Hastaneler Birliği